Resultaat 1–16 van de 51 resultaten wordt getoond

  Thought

  reset filters

  Minnie Cardigan

   99,95

  Bestellen
  Sale!

  Zillah Velvet Jacket

   119,95  83,95

  Bestellen

  Ethel Hemp Knit Jumper White

   74,95

  Bestellen
  Sale!

  Molly Blazer

   89,95  71,95

  Bestellen

  Marion Blouse White

   69,95

  Bestellen

  Marcella Blouse

   59,95

  Bestellen

  Jekyll Sweater Majolica Blue

   59,95

  Bestellen
  Sale!

  Sheng Trousers Midnight Navy

   69,95  55,96

  Bestellen

  Joan Twist Neck Top Kingfisher

   49,95

  Bestellen

  Enid Top Ruby Red

   49,95

  Bestellen

  Christian Hemp Top

   49,95

  Bestellen

  Bodil Cardigan

   49,95

  Bestellen
  Sale!

  Anzola Belted Bamboo Trousers

   69,95  48,95

  Bestellen
  Sale!

  Catterina Skirt

   79,95  47,95

  Bestellen
  Sale!

  Valeria Bamboo Dress Laatste:L

   59,95  47,90

  Bestellen

  Lamarck Top Midnight Navy

   44,95

  Bestellen

Echt Sjaan is in 2013 opgericht door eigenaresse Janine. Haar bijnaam Sjaan werd het handelsmerk voor de duurzame kleding die zij maakt. Sjaan is steeds op zoek naar mooie en verantwoorde spullen. Liefde voor mensen en milieu is hierbij leidend. Zij richt zich op het maken van duurzame kleding voor kinderen en dames. De stoffen die Sjaan gebruikt zijn GOTS gecertificeerd en altijd gemaakt van biologisch katoen of een andere duurzame stof. Buiten onze huislijn om verkopen wij ook verscheidene ecologische en duurzame kledingmerken, waaronder Armedangels, Froy&Dind, Thought, People Tree, Miss Green, Onnolulu en Baba babywear. Sjaan richt zich bij de keuze van haar stoffen op kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit. Hierbij worden de meeste stoffen ook uitvoerig getest en blijven deze mooi in de was. Naast dat biologische stoffen beter zijn voor de natuur, zijn ze ook zachter voor de huid. In reguliere kleding zitten veel schadelijke stoffen die worden opgenomen in de huid. Andere producten van duurzame materialen die we verkopen zijn: Hennep, Bamboe, Tencel, Biologische wol, Gerecycled polyester, Modal, Linnen, LENZING™ ECOVERO™  . Meer informatie over de stoffen vertellen we in ons segment ‘keurmerken, stoffen en maten’.

Kunt u iets niet vinden of wilt u graag een uniek duurzaam kledingstuk? Neemt u gerust contact op. Sjaan staat altijd voor u klaar om het meest unieke product te leveren! Zo geeft ze de mogelijkheid om uw eigen unieke product te laten maken op maat. U kunt kiezen uit een aantal unieke modellen en luxe stofsoorten. Het is dus niet mogelijk om eigen stof aan te leveren omdat we alleen duurzame kleding willen maken. Over het algemeen houden wij voor op maat gemaakte bestellingen gemiddeld dezelfde prijzen aan als u op de site ziet. Hierop zijn natuurlijk uitzonderingen zoals bijvoorbeeld grotere maten en duurdere stoffen. Mocht dit het geval zijn dan wordt u hier altijd over geïnformeerd.

Naast de verkoop van de kleding hebben we ook een kleine collectie biologische stoffen en wordt er in de winkel naailes gegeven. Het doorgeven van dit ambacht sluit mooi aan bij het duurzaam omgaan met kleding.