Toont alle 7 resultaten

  Fresk

  reset filters

  Jumpsuit Polar Bear

   29,95

  Bestellen

  Jumpsuit Birds

   29,95

  Bestellen

  Jumpsuit Forest

   29,95

  Bestellen

  Jumpsuit Hedgehog

   29,95

  Bestellen

  Jumpsuit Dandelion

   29,95

  Bestellen

  Sweater Ash Rose

   24,95

  Bestellen

  Sweater Mimosa

   24,95

  Bestellen

  Sweater Forest Green

   24,95

  Bestellen

  Wikkelvestje Whale Mellow Rose

   22,95

  Bestellen

  Wikkelvestje Dachsy

   22,95

  Bestellen

  Wikkelvestje rainbow ether blue

   22,95

  Bestellen

  Wikkelvestje rainbow roze

   22,95

  Bestellen

  Romper Leaves Grey

   16,95

  Bestellen

  Romper Pineapple Antraciet

   16,95

  Bestellen

  Romper Rainbow Ether Blue

   16,95

  Bestellen

  Romper Havre Mustard

   16,95

  Bestellen

Echt Sjaan is in 2013 opgericht door eigenaresse Janine. Haar bijnaam Sjaan werd het handelsmerk voor de duurzame kleding die zij maakt. Sjaan is steeds op zoek naar mooie en verantwoorde spullen. Liefde voor mensen en milieu is hierbij leidend. Zij richt zich op het maken van duurzame kleding voor kinderen en dames. De stoffen die Sjaan gebruikt zijn GOTS gecertificeerd en altijd gemaakt van biologisch katoen of een andere duurzame stof. Buiten onze huislijn om verkopen wij ook verscheidene ecologische en duurzame kledingmerken, waaronder Armedangels, Froy&Dind, Thought, People Tree, Miss Green, Onnolulu en Baba babywear. Sjaan richt zich bij de keuze van haar stoffen op kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit. Hierbij worden de meeste stoffen ook uitvoerig getest en blijven deze mooi in de was. Naast dat biologische stoffen beter zijn voor de natuur, zijn ze ook zachter voor de huid. In reguliere kleding zitten veel schadelijke stoffen die worden opgenomen in de huid. Andere producten van duurzame materialen die we verkopen zijn: Hennep, Bamboe, Tencel, Biologische wol, Gerecycled polyester, Modal, Linnen, LENZING™ ECOVERO™  . Meer informatie over de stoffen vertellen we in ons segment ‘keurmerken, stoffen en maten’.

Kunt u iets niet vinden of wilt u graag een uniek duurzaam kledingstuk? Neemt u gerust contact op. Sjaan staat altijd voor u klaar om het meest unieke product te leveren! Zo geeft ze de mogelijkheid om uw eigen unieke product te laten maken op maat. U kunt kiezen uit een aantal unieke modellen en luxe stofsoorten. Het is dus niet mogelijk om eigen stof aan te leveren omdat we alleen duurzame kleding willen maken. Over het algemeen houden wij voor op maat gemaakte bestellingen gemiddeld dezelfde prijzen aan als u op de site ziet. Hierop zijn natuurlijk uitzonderingen zoals bijvoorbeeld grotere maten en duurdere stoffen. Mocht dit het geval zijn dan wordt u hier altijd over geïnformeerd.

Naast de verkoop van de kleding hebben we ook een kleine collectie biologische stoffen en wordt er in de winkel naailes gegeven. Het doorgeven van dit ambacht sluit mooi aan bij het duurzaam omgaan met kleding.