Avondcursus
6 avonden op donderdag
95

  • inclusief koffie/thee en wat lekkers
  • 6 lessen op donderdag avond
  • naaimachine huur mogelijk
  • maximaal 6 personen

Aanmelden

Cursusdag 
Volledige dag inclusief lunch
55

  • inclusief koffie/thee en lunch
  • één cursusdag
  • naaimachine huur mogelijk
  • maximaal 6 personen

Aanmelden

Voor wie zijn de lessen?

Iedereen kan bij Echt Sjaan naailessen volgen. Er wordt ingegaan op jouw vraag. De groepen bestaan hierdoor altijd uit verschillende niveaus. Persoonlijke begeleiding staat hierin voorop.  Als je al ervaring hebt, wordt je geholpen bij dat wat jij graag wil leren. Ben je beginner? Je start rustig met de basis, waarbij er wordt ingegaan op wat jij belangrijk vindt.

Wat kun je maken op de lessen?

Als je beginner bent, krijg je vooraf suggesties voor de eerste 2 lessen. Dit geeft wat houvast en verzekert je van een haalbaar project, waarbij je verschillende technieken leert. Vanaf les 3 mag je met eigen inbreng komen. Vooraf bespreken we wel even wat haalbaar is, want het leukste is zoveel mogelijk leren tijdens de cursus en zo min mogelijk teleurstellingen tegenkomen. Als je al wat meer ervaring hebt, dan mag je vanaf les 1 je eigen projecten meenemen.

Wanneer kun je beginnen?

Update – Helaas zijn alle avondcursussen tot de zomer 2019 vol. Sorry!

Op dit moment zijn de cursussen geclusterd in 6 lessen per cursus. De lessen duren van 18.30-20.30u op donderdag en zijn 1x per 2 weken (m.u.v vakanties).  De lessen worden gegeven in de winkel aan de Assendorperstraat 111 in Zwolle. Vanaf september starten er weer nieuwe groepen. Deze zullen tot eind 2019 doorgaan.                                      Wil je de specifieke data en tijden weten?  Neem dan contact met mij op.  Maximaal aantal deelnemers per groep: 6

Vanaf april 2019 start er weer een groep op donderdagochtend van 10.00 u tot 12.00 uur. Deze groep is net als de avondcursus geclusterd in 6 lessen.

Tevens is er op dinsdagochtend een groep met flexibele data en de mogelijkheid tot het afnemen van enkele lessen. De prijs hiervoor is €15,00 per ochtend. (10.00u-12.00u)  Data hiervoor worden met de groep onderling overlegd. Maximaal aantal deelnemers is 6.

Benodigdheden

Voor de cursus heb je een naaimachine nodig. Ik vind het belangrijk dat je je eigen machine goed leert kennen, daarom werk je dus ook tijdens de cursus met je eigen machine. Heb je zelf geen machine en wil je er niet direct 1 aanschaffen? Voor €20 kun je een machine bij mij huren die je tijdens de cursus gebruikt en ook mee naar huis mag nemen. Zo kun je ontdekken of het wat voor je is en of de aanschaf van een naaimachine voor jou de moeite waard is.
Natuurlijk heb je ook stof en garen nodig. Een aanschaflijstje ontvang je bij opgave voor de cursus.

Prijzen

Per januari 2019 zijn de kosten voor de cursus €95,- voor 6 lessen. Prijzen zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. Het materiaal voor de projecten dien je zelf aan te schaffen.

Cursusdag

Echt Sjaan organiseert ook Cursusdagen in plaats van een 6 weekse avondcursus. Tijdens deze cursusdag kun je 2 dingen doen:

  1. als je geen ervaring hebt, kies je een project dat je in 1 dag gaat maken. Hierbij leer je meteen de basisvaardigheden op de naaimachine.
  2. als je wel ervaring hebt, maar je wilt de projecten meenemen waar je wat hulp bij kan gebruiken… of om gewoon weer lekker aan de slag te gaan!

De cursusdag kost €55,00 p.p. inclusief koffie, thee en lekkers tijdens de dag. Kernwoorden voor deze dag: / creatief bezig zijn / gezelligheid / ontspannen / nieuwe dingen leren / lekker lunchen / een mooi product maken.

De eerstvolgende cursusdag is zaterdag 18 mei 2019 

Opgave

Wil je meer weten of je opgeven? vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@echtsjaan.nl.