Eerlijke kleding. Biologisch, duurzaam, fair 

 

Nederlands English

Naailes

Naailes

Op woensdag of donderdagavond kun je naailessen volgen bij Echt Sjaan. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen. Hierdoor is er voldoende aandacht voor elke cursist. Dit is nodig, want leren naaien is ontzettend leuk, maar ook best intensief!

Voor wie zijn de lessen?
Iedereen kan bij Echt Sjaan naailessen volgen. Op donderdag zijn er gemengde groepen waarbij iedereen aan kan schuiven. Als je al ervaring hebt, wordt je geholpen bij dat wat jij graag wil leren. Ben je beginner? Je start rustig met de basis, waarbij er wordt ingegaan op wat jij belangrijk vindt.

Wat kun je maken op de lessen?
Als je beginner bent, krijg je vooraf suggesties voor de eerste 2 lessen. Dit geeft wat houvast en verzekert je van een haalbaar project, waarbij je verschillende technieken leert. Vanaf les 3 mag je met eigen inbreng komen. Vooraf bespreken we wel even wat haalbaar is, want het leukste is zoveel mogelijk leren tijdens de cursus en zo min mogelijk teleurstellingen tegenkomen. Als je al wat meer ervaring hebt, dan mag je vanaf les 1 je eigen projecten meenemen.

Op dit moment zijn de cursussen geclusterd in 6 lessen per cursus. De lessen duren van 18.30-20.15u op donderdag en zijn 1x per 2 weken. Op woensdagavond is de tijd: 18.00u tot 20.00u. De lessen worden gegeven in de winkel aan de Assendorperstraat 111 in Zwolle.

Benodigdheden
Voor de cursus heb je een naaimachine nodig. Ik vind het belangrijk dat je je eigen machine goed leert kennen, daarom werk je dus ook tijdens de cursus met je eigen machine. Heb je zelf geen machine en wil je er niet direct 1 aanschaffen? Voor €20 kun je een machine bij mij huren die je tijdens de cursus gebruikt en ook mee naar huis mag nemen. Zo kun je ontdekken of het wat voor je is en of de aanschaf van een naaimachine voor jou de moeite waard is.
Natuurlijk heb je ook stof en garen nodig. Een aanschaflijstje ontvang je bij opgave voor de cursus.

Prijzen
Per september 2016 zijn de kosten voor de cursus €85,- voor 6 lessen. Prijzen zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. Het materiaal voor de projecten dien je zelf aan te schaffen.

Cursusdag

Echt Sjaan organiseert ook Cursusdagen in plaats van een 6 weekse avondcursus. Tijdens deze cursusdag kun je 2 dingen doen:
1: als je geen ervaring hebt, kies je een project dat je in 1 dag gaat maken. Hierbij leer je meteen de basisvaardigheden op de naaimachine.
2: als je wel ervaring hebt, maar je wilt de projecten meenemen waar je wat hulp bij kan gebruiken... of om gewoon weer lekker aan de slag te gaan!

De cursusdag kost €55,00 p.p. inclusief koffie, thee en lekkers tijdens de dag. Kernwoorden voor deze dag: / creatief bezig zijn / gezelligheid / ontspannen / nieuwe dingen leren / lekker lunchen/ een mooi product maken.

Opgave 

Wil je meer weten of je opgeven? vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@echtsjaan.nl