Bij Echt Sjaan leveren we hoogwaardige kwaliteitsproducten. We streven er naar om duurzame stoffen te gebruiken die lang mee gaan. Echter, de producten zijn door mensen gemaakt. Hierdoor gaat er ook wel eens iets mis. Bent u ontevreden over de kwaliteit van een product, neem dan contact met ons op en we proberen een goede oplossing te vinden.

Levering

Wij streven er naar om uw bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. Als u iets bestelt dat nog gemaakt moet worden, hanteren wij een week extra levertijd voor het maken. Als uw bestelling vertraging oploopt, zullen wij u hier altijd vooraf over informeren. Uitzondering hierop is vertraging bij de betreffende pakketdienst. Hier kunnen wij geen invloed op uitoefenen.

De genoemde verzendkosten zijn voor verzending binnen Nederland. Voor verzending naar andere landen hanteren wij aangepaste verzendkosten. De hoogte hiervan hangt af van waar het pakket heen moet. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor verzending binnen Nederland rekenen wij €4,95 verzendkosten. Bij een bestelling boven €50,- betaald u geen verzendkosten.

Ruilen/ Retourneren

Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop, mits de producten onbeschadigd en in de originele verpakking teruggezonden worden met aangehecht prijskaartje.

Bij retourzending krijgt u de retourartikelen altijd vergoed. Wanneer u een volledige bestelling retour zend, zullen wij de retourkosten ook vergoeden.

Neem bij een retourzending altijd contact met ons op per email: info@echtsjaan.nl   en geef hierbij aan welke items u wilt retourneren.

Uitzondering op retourprocedure:

Wanneer u een kledingstuk heeft besteld dat speciaal voor u is gemaakt, heeft u een aankoopverplichting. Dit omdat u maatwerk bestelt en de aankoop hierdoor niet vrijblijvend is. Mocht er door een fout vanuit Echt Sjaan iets niet goed zijn met uw bestelling, dan zullen we uiteraard zorgen voor een passende oplossing.

Garanties

We geven geen garanties wanneer het wasetiket niet in acht is genomen of wanneer er schade is aangebracht door de gebruiker.

We vragen u ten allen tijde de kleding met zorg te behandelen. Hierdoor doet u recht aan de persoon die het gemaakt heeft en aan het milieu. Hoe u de kleding kunt behandelen, staat in het wasetiket. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen.

Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn met uw kledingstuk, dan horen wij dit graag.